Universal Contour Wrap


De orginele inpakmethode met windsels en zeeklei. een diepe ontgifting, afslanking en revitalisatie van het hele lichaam.
Een garantie op minimaal 15 centimeters verlies.

De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor Richard Strem. De wrap behandeling  wordt vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De behandeling zuivert en ontrekt gifstoffen uit het vetweefsel.

 

De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windsels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in 2,5 uur voltooid.

 

De Universal Contour Wrap

  • Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking kan worden bereikt.
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur.
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies.
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid.
  • Is voor iedereen die er goed uit wil zien

 

De Universal Contour Wrap heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen tussen de vetlagen in de huid. Als tweede doelstelling is de Universal Contour Wrap om over het gehele lichaam centimeters kwijt te raken. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Mits de persoon zelf niet aankomt op de weegschaal. Het is een prima onderbouw voor bij de start van een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. Het lichaam zit dan vol afvalstoffen van de medicijnen.

 

Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam

We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimertersverlies dat je wenst te bereiken. Het is niet ongewoon dat klanten een kledingmaat kleiner kunnen dragen na het volgen van een kuur van deze populaire behandeling met zijn afslankende werking.
Wenst u meer informatie neem gerust contact met ons op of kom eens langs.
 

 

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production