Micro-dermabrasie behandeling

 

De Micrabrader is een krachtig micro-dermabrasie apparaat, waarmee ongekende resultaten bereikt kunnen worden. Door middel van microkristallen wordt steeds de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt. Met de Micrabrader behandelt u acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Het is een veilige en volledig gecontroleerde methode om de huid weer glad en gezond glanzend te maken door het voorzichtig weghalen van de bovenste huidlagen.

Microdermabrasie is een effectieve, niet-chirurgische methode om acne-littekens, fijne rimpels en zonnebrandvlekken te verwijderen. Hierbij wordt alleen de bovenste laag van de huid bewerkt. Er wordt gebruikgemaakt van aluminiumoxidekristallen die de huid lichtjes schuren en zo weer gladder, jonger en zachter maken. Daarnaast stimuleert micro-dermabrasie de productie van collageen, waardoor de huid zich sneller dan normaal vernieuwt.

Microdermabrasie is geschikt voor elk huidtype en wordt vaak gebruikt bij fijne lijntjes en rimpels, acne-gevoelige huid, littekens veroorzaakt door acne, pigmentproblemen, oneffen huidskleur en doffe, ongezonde en/of door de zon beschadigde huid. Al na één treatment wordt de huid soepeler, zachter en egaler en na een paar behandelingen is het effect nog veel groter

 

 

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production