Schoonheidsbehandelingen

Een ontspannende, voedende gezichtsbehandeling waardoor de spanning uit het gezicht verdwijnt en de uitstraling verbetert. De behandeling begint met een geurreis, gevolgd door stoombad & reiniging, massage van gezicht, schouders en decolleté, een masker & hand- en armmassage. Tijdens deze behandeling wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten die alle één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

 

Spa Vitamine C Lift-off behandeling
Deze behandeling geeft een intensieve Vitamine C boost aan de huid. Vitamine C is een sterke antioxidant die de huid beschermd. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

 

FaroTherm modellerende behandeling

Door de afsluitende en verwarmde eigenschappen zorgt dit gipsmasker voor een diepere opname van de werkstoffen en heeft het een modellerende werking op de huid. Een intensieve behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypen.

 

Caviar Derma Concept behandeling

Een innovatieve anti-ageing behandeling bestaande uit kaviaar extracten. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft en extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.


Active Age eye lift behandeling
De Active Age Eye lift treatment zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen gereduceerd worden. Ook erg effectief bij zware, vermoeide ogen, wallen en donkere kringen. Geeft direct een frisse oogopslag.  De Active Age eye lift treatment kan geïntegreerd worden in iedere behandeling.

In onze schoonheidssalon kunnen we u adviseren over behandelingen en producten.


 

 

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production