Duurzaam ontharen

 

Ongewenste haargroei is voor veel vrouwen en mannen een lastig probleem. Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. Maar dankzij de moderne IPL (Intense Pulsed Light) is het nu mogelijk om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken bij het ontharen van vrijwel alle lichaamsdelen. Nu tot 30% korting op alle behandelingen, maak nú een afspraak voor een gratis proefflits en intakegesprek.

 IPL

IPL methode

 
IPL ontharen is vandaag de dag een bewezen techniek om duurzaam af te rekenen met overbeharing.  Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met de IPL methode ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt niet lang. Alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld.

 

Hoe werkt IPL ?

 
De behandelkop van het IPL apparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De IPL lichtflits, welke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onder aan het haar. Per puls worden meerdere haartjes in een gebied van een aantal vierkante centimeters bereikt. De hoge energiepuls en daarbij vrijkomende warmte wordt door het haar geabsorbeerd, en vernietigt onderhuids het haarzakje van waaruit het haar groeit. Zo wordt het haar met wortel en haarzakje volledig geëlimineerd. Doordat een IPL -Flits maar heel kort duurt, en bestaat uit veilig en zichtbaar licht, ontstaan vrijwel nooit neveneffecten en is de behandeling vrijwel pijnloos. Omdat het pigment in het haar, dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, de energie van de IPL moet kunnen absorberen is de behandeling van zeer licht haar ( blond, grijze etc.) moeilijk en soms onmogelijk. Dankzij de nieuwe techniek kunnen bijna alle huidtypen, van zeer licht tot donker probleemloos worden behandeld.

 

Hoeveel behandelingen ?

 
De IPL behandeling is het meest effectief voor haren die in de groeifase zijn. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. De volgende IPL behandeling kan pas plaatsvinden als een nieuwe groep haren de groeifase heeft bereikt. Daarom wordt tussen de IPL behandelingen bij voorkeur een tussenpoos van 4 à 8 weken genomen. Gemiddeld zijn 5 tot 9 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat.
    

Voorbereiding en nazorg 
Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u samen met uw IPL specialist goede afspraken maakt over het verloop van de behandeling. Uw IPL specialist kan u adviseren over het gebruik van zonnebank of zonnebaden voorafgaand, tijdens en na de behandelingen. U mag het haar niet bleken of blonderen. Het beste kunt u stoppen met epileren, harsen of andere ontharingsbehandelingen als u kiest voor IPL ontharen. Scheren is geen probleem. Overige zaken die van invloed kunnen zijn, worden per situatie met u besproken. Zo rekent u snel, efficiënt en duurzaam af met ongewenste haargroei.

 


 

 

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production