Geschiedenis

 

Beekdal Beauty & Wellness is gevestigd in de Sittardse wijk Beekdal. Deze wijk ligt aan de rand van Sittard en Geleen en is gebouwd in 1997. Op nog geen 100 meter van ons vandaan bevindt zich een mooi natuurgebied van 60 hectare. In het lager gedeelte stroomt de Geleenbeek, van daar de naam Beekdal. De naam van de beek en het naar de beek genoemde plaats Geleen is afgeleid van het Latijnse woord 'Glana', wat heldere beek betekent. Vanuit Geleen stroomt het water door Beekdal. Bij de Ophovernermolen in Sittard wordt door gebruik te maken van een watermolen uit 1348 energie opgewekt. Daarna stroomt het water door het park van Sittard en zal uiteindelijk uitmonden in de Maas.
De rust die in dit gebied is ook terug te vinden in onze Schoonheidssalon en Sauna.

 

Wilt u meer informatie klik hier of excursies door Geleenbeekdal klik hier

 

 

             

 

 

 

 

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production