Beekdal Beauty & Wellness schoonheidssinstituut.

Beauty
Beekdal Beauty & Wellness is een professioneel centrum waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. In ons sfeervolle beautycentrum is het op en top genieten. Hier kunt u zich heerlijk laten verwennen. Bij thuiskomst voelt u zich als herboren…
De schoonheidssalon beschikt over diverse behandelingen en moderne apparatuur waarbij niet alleen huidverzorging maar ook huidverbetering onze aandacht heeft.

Wellness

Het sauna gedeelte van Beekdal Beauty & Wellness beschikt over een infraroodsauna, stoomcabine en een traditionele sauna. Tevens is er een gezellige relaxruimte om tussen de saunagangen door geheel tot rust te komen.
Laat u eens informeren over diverse wellness arrangementen.
Wij zijn gevestigd aan de rand van Sittard en Geleen in de wijk Beekdal.


Sauna, Schoonheidsbehandeling, Wellness, Pedicure, Micro-dermabrasie, Manicure, Permanent ontharen, Universal Contour Wrap

 
Gespecialiseerd in ontharen

 
Beekdal is gespecialiseerd in diverse ontharingstechnieken.

Voor het verwijderen van haren zijn er diverse methodes mogelijk zoals harsen, scheren, epileren, naast deze tijdelijke oplossingen zijn er ook duurzame behandelingen voor ontharen. Hierbij moet je denken aan elektrische ontharen of IPL ontharen. Met IPL ontharen of Elektrisch ontharen is een haargroei reductie van 75 tot 85% te bereiken.

Door de jarenlange ervaring bent u bij Beekdal op het juiste adres. Duurzaam ontharen is een specialisatie die de nodige ervaring vereist. Ook een combinatie van elektrisch ontharen en IPL ontharen bevordert een optimaal resultaat.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.   

 
Duurzaam ontharen

 

Ongewenste haargroei is voor veel vrouwen en mannen een lastig probleem. Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. Maar dankzij de moderne IPL (Intense Pulsed Light) is het nu mogelijk om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken bij het ontharen van vrijwel alle lichaamsdelen. Nu tot 30% korting op alle behandelingen, maak nú een afspraak voor een gratis proefflits en intakegesprek.

Lees meer... [Duurzaam ontharen]
 
Universal Contour Wrap


De orginele inpakmethode met windsels en zeeklei. een diepe ontgifting, afslanking en revitalisatie van het hele lichaam.
Een garantie op minimaal 15 centimeters verlies.

Lees meer... [Universal Contour Wrap]
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

kadobon

Op zoek naar een mooi kado. Denk eens aan een Beekdal Beauty & Wellness kadobon. Een vrij te besteden kadobon die speciaal voor u mooi wordt verpakt.

kado

Verwen je partner, vriend of vriendin eens met een kadobon van Beekdal Beauty & Wellness er zijn diverse mogelijkheden. Wie wil er nou niet verrast worden?

Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Laat u zich eens verwennen door een Beekdal Beauty & Treatment arrangement

Vraag naar de mogelijkheden?

Micro-dermabrasie

De Micro-dermabrasie behandeling is krachtig, hiermee kunnen ongekende resultaten bereikt worden. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, jonge en vooral gladdere huid aan de oppervlakte komt.

We hebben diverse behandelingen voor acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken, striae, grote poriën, rokershuid, etc.

Wilt u meer informatie klik hier

Permanent ontharen

Wist u dat permanent ontharen echt werkt? Laat u zich informeren over de mogelijkheden. Er zijn vele u voor gegaan.

Kom langs voor een gratis proefflits.

Voor meer informatie klik hier

beekdal compilatie_klein

Designed by: ProMIQ Production